Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2016-11-30
Краj на гласање: 2016-03-06

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 61850-7-3:2011/FprA1:2019 CLC/TC 57
Овој документ е идентичен со: IEC 61850-7-3:2010 TC 57

Македонски наслов

Комуникациски мрежи и системи во трафостаници - Дел 7-2: Основна комуникациска структура за опрема на трафостаници и опрема за изводи - Заенички класи податоци

Англиски наслов

Communication networks and systems for power utility automation - Part 7-3: Basic communication structure - Common data classes

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.