Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-06-07
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 16410-1 CEN/TC 278
Овој документ е идентичен со: ISO/PRF 16410-1 ISO/TC 204

Македонски наслов

Електронска наплата на патарина - Оценување на опрема за сообразност со ISO/TS 17575-3 - Дел 1: Испитување на структурата и цели на испитувањето (ISO/TS 16410-1:2011)

Англиски наслов

Electronic fee collection - Evaluation of equipment for conformity to ISO 17575-3 - Part 1: Test suite structure and test purposes (ISO/DIS 16410-1:2016)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива