Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-05-07
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 13206:2017 CEN/TC 249

Македонски наслов

Термопластични фолии за покривање во земјоделството и хортикултурата

Англиски наслов

Plastics - Thermoplastic covering films for use in agriculture and horticulture

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

See title

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.