Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-02-28
Краj на гласање: 2018-04-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO 8528-7:2017 ISO/TC 70

Македонски наслов

Генератор на наизменична струја погонуван од клипен мотор со внатрешно согорување - Дел 7: Технички декларации за спецификација и дизајн

Англиски наслов

Reciprocating internal combustion engine driven alternating current generating sets – Part 7: Technical declarations for specification and design

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.