Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 13141-5 CEN/TC 156

Македонски наслов

Вентилација на објекти - Тестирање на карактеристики на компоненти/производи за вентилација на индивидуални станбени објекти - Дел 5: Заштитени и кровни крајни елементи за исфрлање на воздух

Англиски наслов

Ventilation for buildings - Performance testing of components/products for residential ventilation - Part 5: Cowls and roof outlet terminal devices

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies methods for measuring the aerodynamic and acoustic characteristics of cowls and roof outlets used in both natural and mechanical ventilation. Only those cowls and roof outlets fitted onto ducts which project above the roof surface are covered by the present standard. Regarding the assisted cowls, only the fan assisted cowls are covered by the present standard, other types (such as injection assisted cowls) being too recent to be adequately considered for the time being. The performance testing of the "assistance" provided by the auxiliary fan of an assisted cowl is excluded for the scope of this standard.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.