Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-07-01
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 50626-2:2017 CLC/TC 213

Македонски наслов

Производни системи закопани под земја за заштита и управување со изолирани електрични кабли или комуникациски кабли - Дел 2: Посебни барања за проводни системи за посебни апликации

Англиски наслов

Conduit systems buried underground for the protection and management of insulated electrical cables or communication cables - Part 2: Particular requirements for conduits for special applications

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies particular requirements and tests for conduit systems buried underground for the protection and management of insulated conductors and/or power cables or communication cables that are installed by different techniques, for example, blowing (including floating), pulling or pushing directly after installation of the conduit or during its expected performance time. This standard is applicable to all conduits with circular cross section manufactured individually or manufactured as a part of an assembly NOTE Reference is made to other documents for additional material requirements where applicable.

Технички комитети


ICSДиректива