Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-06-07
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 12493:2013+A1:2014/prA2 CEN/TC 286

Македонски наслов

ТНГ опрема и додатоци - Заварени челични садови под притисок за патни цистерни за ТНГ - Проектирање и производство

Англиски наслов

LPG equipment and accessories - Welded steel pressure vessels for LPG road tankers - Design and manufacture

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива