Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-10-07
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 15288-1 CEN/TC 136

Македонски наслов

Базени за пливање - Дел 1: Безбедносни барања за проектирање (идентичен со EN 15288-1:2008+A1:2010)

Англиски наслов

Swimming pools for public use - Part 1: Safety requirements for design

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies safety requirements relevant to certain aspects of the design and construction of classified pools according to Clause 4. It is intended for those concerned with the design, construction, planning and operation of classified swimming pools. It provides guidance about the risks associated by identifying the design characteristics required for a safe environment. The requirements of this European Standard are applicable to all new classified pools and, as appropriate, to specific refurbishments of classified existing pools. This European Standard has limited application to classified pools which consist of segregated areas of rivers, lakes or the sea but should be followed where relevant. National and/or local legislation may apply. This standard is not applicable to domestic swimming pools according to EN 16582 (all parts). Further definition about domestic swimming pools and/or use is given in EN 16582.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.