Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 3719:2018 ASD-STAN

Македонски наслов

Воздухопловна серија - Спроводници за електрични кабли од алуминиум или алуминиумски легури - Стандард за производ (идентичен со EN 3719:2010)

Англиски наслов

Aerospace series - Aluminium or aluminium alloy conductors for electrical cables - Product standard

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.