Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-11-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 8385 CEN/TC 15
Овој документ е идентичен со: ISO 8385 ISO/TC 8/SC 7

Македонски наслов

Бродови и поморска технологија - Уреди за ископ сместени на пловни објекти и платформи - Класификација (ISO 8385:2017)

Англиски наслов

Ships and marine technology - Dredgers - Classification (ISO/DIS 8385:2017)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.