Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 14419 CEN/TC 107

Македонски наслов

Цевки за централизирано греење - Затворени единечни и довцевководни системи за директно положување на топловодни мрежи – Системи за набљудување

Англиски наслов

District heating pipes - Bonded single and twin pipe systems for buried hot water networks - Surveillance systems

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies requirements and test methods for surveillance systems for directly buried hot water networks in accordance with prEN 13941-1. This document specifies requirements for the manufacture of measuring elements, for the manufacture of factory made bonded pipe, fitting and valve assemblies with measuring elements as well as for the assembly of the measuring elements in the field. All requirements and recommendations described in this document are based on the experience gained with existing surveillance systems and their principle function. The specific requirements given are only valid for electrical wire based surveillance systems forming an integral part of the pipes, valves, fittings and joints.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.