Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-02-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 1991-1-6:2005/AC:2013 CEN/TC 250

Македонски наслов

Еврокод 1: Дејствија на конструкции – Дел 1-6: Општи дејствија – Дејствија за време на работа

Англиски наслов

Eurocode 1 - Actions on structures Part 1-6: General actions - Actions during execution

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива