Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-12-15
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 7096 CEN/TC 151
Овој документ е идентичен со: ISO/AWI 7096 ISO/TC 127/SC 2

Македонски наслов

Машини за пренесување земја - Лабораториско мерење на вибрациите на седиштето на операторот (ISO 7096:2018)

Англиски наслов

Earth-moving machinery - Laboratory evaluation of operator seat vibration (ISO/DIS 7096:2018)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива