Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-03-31
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 62386-103:2014/FprA1:2018 CLC/TC 34
Овој документ е идентичен со: IEC 62386-103:2014 TC 34

Македонски наслов

Дигитален адресабилен интерфејс за осветление - Дел 103: Општи барања - Контролна опрема

Англиски наслов

Digital addressable lighting interface - Part 103: General requirements - Control devices

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.