Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-03-31
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60662:2012/prAA:2017 CLC/TC 34

Македонски наслов

Натриумови сијалици со висок притисок - Работни карактеристики

Англиски наслов

High-pressure sodium vapour lamps - Performance specifications

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS



Директива