Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-11-30
Краj на гласање: 2018-03-30

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60061-1:1993/prA58:2017 CLC/TC 34

Македонски наслов

Приклучоци и држачи за сијалици со мерки за ограничување на употребата на разни светилки и нивна безбедност - Дел 2: Држачи за сијалици

Англиски наслов

Lamp caps and holders together with gauges for the control of interchangeability and safety - Part 1: Lamp caps

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.