Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-03-31
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60061-3:1993/A55:2018 CLC/TC 34

Македонски наслов

Приклучоци и држачи за сијалици со мерки за ограничување на употребата на разни свцетилки и нивна безбедност - Дел 3: Мерила

Англиски наслов

Lamp caps and holders together with gauges for the control of interchangeability and safety - Part 3: Gauges

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.