Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-01-31
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 13001-3-1:2012+A2:2018 CEN/TC 147

Македонски наслов

Кранови - Проектирање, општо - Дел 3-1: Гранични состојби и доказ за сигурност на челичните конструкции

Англиски наслов

Cranes - General Design - Part 3-1: Limit States and proof competence of steel structure

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива