Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 60320-3:2014/FprA1:2018 CLC/SR 23G

Македонски наслов

Приклучен прибор за апарати за домаќинство и за слична општа намена - Дел 3: Стандардни облици и водилки

Англиски наслов

Appliance couplers for household and similar general purposes - Part 3: Standard sheets and gauges

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.