Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 62423:2012/prAA:2017 CLC/TC 23E

Македонски наслов

Прекинувачи од тип F и тип B кои реагираат на струја на грешка, со и без вградена прекуструјна заштита за примена во домаќинства и слично

Англиски наслов

Type F and type B residual current operated circuit-breakers with and without integral overcurrent protection for household and similar uses

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива