Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-12-30
Краj на гласање: 2018-02-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 12405-1 CEN/TC 237

Македонски наслов

Мерачи на гас - Уреди за претворање - Дел 1: Претворање на волумен

Англиски наслов

Gas meters - Conversion devices - Part 1: Volume conversion

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

To revise the Annex ZA, and the associated body text only, of EN 12405-1 to ensure the alignment with the Directive 2014/32/EU.

Технички комитети


ICSДиректива