Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-02-28
Краj на гласање: 2018-04-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 13329:2016+A1:2017 CEN/TC 134

Македонски наслов

Ламинатни подни простирки - Елементи со површински слој базиран на аминопластични термостабилизирани смоли - Спецификации, барања и методи на испитување

Англиски наслов

Laminate floor coverings - Elements with a surface layer based on aminoplastic thermosetting resins - Specifications, requirements and test methods

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies characteristics, requirements and test methods for laminate floor coverings with a surface layer based on aminoplastic thermosetting resins as defined in 3.1 and 3.2. It also specifies requirements for marking and packaging. It includes a classification system, based on EN ISO 10874, giving practical requirements for areas of use and levels of use, to indicate where laminate floor coverings will give satisfactory service and to encourage the consumer to make an informed choice. Laminate floor coverings are considered for domestic and commercial levels of use, including domestic kitchens. This standard does not specify requirements relating to areas which are subjected to frequent wetting, such as bathrooms, laundry rooms or saunas.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.