Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN ISO 16654:2001/A1:2017 CEN/TC 275
Овој документ е идентичен со: ISO 16654:2001/Amd 1:2017 ISO/TC 34/SC 9

Македонски наслов

Микробиологија на храна и храна за животни - Хоризонтална метода за детекција на Escherichia coli O157- Амандман 1: Анекс Б: Резултати од меѓулабораториски студии

Англиски наслов

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 1: Annex B: Result of interlaboratory studies (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This standard describes the detection of E.coli O157 (Reference document EN ISO 16654)

Технички комитети


ICSДиректива