Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-12-30
Краj на гласање: 2018-02-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: ISO/FDIS 10005 ISO/TC 176/SC 2

Македонски наслов

Mенаџмент со квалитет - Упатства за планови за квалитет (идентичен со ISO 10005: 2005)

Англиски наслов

Quality management systems -- Guidelines for quality plans

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.