Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2017-12-30
Краj на гласање: 2018-02-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: IEC/DIS 31010 ISO/TC 262

Македонски наслов

Менаџмент на ризик Техники за оцена на ризикот

Англиски наслов

Risk management -- Risk assessment techniques

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.