Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-22
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN ISO 15084:2018 CEN/SS T01

Македонски наслов

Мали пловни објекти - Усидрување, прицврстување и влечење - Референтни точки (идентичен со EN ISO 15084:2003)

Англиски наслов

Small craft - Anchoring, mooring and towing - Strong points (ISO 15084:2003)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива