Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-05-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 60079-31:2018 CLC/TC 31
Овој документ е идентичен со: IEC 60079-31:2013 TC 31

Македонски наслов

Експлозивни атмосфери - Дел 31: Заштита на опрема со куќиште “t“ од палење на прашина

Англиски наслов

Explosive atmospheres - Part 31: Equipment dust ignition protection by enclosure "t"

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива