Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-05-01
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN IEC 61968-4:2018 CLC/TC 57

Македонски наслов

Апликативна интеграција кај електрични постројки - Системски интерфејси за управување на дистрибуција - Дел 4: Интерфејси за записи и управување со имот (идентичен со EN 61968-4:2007)

Англиски наслов

Application integration at electric utilities - System interfaces for distribution management - Part 4: Interfaces for records and asset management

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.