Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-05-01
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 61850-4:2011/prA1:2017 CLC/TC 57

Македонски наслов

Комуникациски мрежи и системи во трафостаници - Дел 4: Менаџирање системи и проекти

Англиски наслов

Communication networks and systems for power utility automation - Part 4: System and project management

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.