Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-22
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 12641-1 CEN/TC 119

Македонски наслов

Променлив сандак и комерцијални возила - Церади - Дел 1: Минимални барања (идентичен со EN 12641-1:2005)

Англиски наслов

Intermodal loading units and commercial vehicles - Tarpaulins - Part 1: Minimum requirements

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies minimum requirements for the strength and attachment of tarpaulins used on swap bodies and utility vehicles for road and road/rail combined (intermodal transport) traffic.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.