Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-02-28
Краj на гласање: 2018-04-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 14041:2018 CEN/TC 134

Македонски наслов

Отпорни, текстилни, ламинатни и модуларни повеќеслојни подни простирки - Основни карактеристики

Англиски наслов

Resilient, textile, laminate and modular multilayer floor coverings - Essential characteristics

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies the essential characteristics for the following types of floor coverings: - resilient floor coverings, excluding loose-laid mats; - textile floor coverings, excluding loose-laid (barrier) mats, runners and rugs; - laminate floor coverings; - modular multilayer floor coverings. These types of floor coverings may or may not be formulated to enhance the performance of one or more essential characteristics. These types of floor coverings are intended for internal use as floor coverings within a building according to the manufacturer''s specifications. For these types of floor coverings this European standard specifies the assessment methods for determination of performances of the essential characteristics, the ways of expressing their performance, the systems for assessment and verification of constancy of performance (AVCP) their marking. This standard does not specify requirements of floor coverings, which are not related to the essential characteristics as defined in Regulation (EU) No 305/2011. This standard does not cover installation or maintenance of the floor coverings.

Технички комитети


ICSДиректива