Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-22
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 4706 ASD-STAN

Македонски наслов


Англиски наслов

Aerospace series - LED colour and brightness ranking

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard defines selection ranks for LED Luminaires, and LEDs including OLEDs for the use in aircraft lighting. The size of these ranks is defined by the use of grades. This European Standard is valid for photopic light levels only.

Технички комитети


ICS



Директива

Не е додадена информација.