Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-03-30
Краj на гласање: 2018-04-21

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprCEN/TR 17017-101 CEN/TC 440

Македонски наслов


Англиски наслов

Electronic public procurement - Business interoperability interfaces (BII), e-Fulfillment - Part 101: Overview

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document provides an overview of standards in the set Business Interoperability Interfaces (BII) for public procurement. It covers the first part of the e- procurement chain. BII focus on exchange of information between business partners. This brings in scope all electronic communication between a contracting authority and an economic operator. Back-office information processing is out of scope. To ensure interoperability each electronic communication will be described as follows: - A choreography describes the sequence of transactions; - A transaction describes all information elements exchanged between business partners; - A syntax implementation guideline (SIG) provides the syntax bindings needed to implement the transaction - A procurement procedure guideline identifies the position of the transactions in a procedure.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.