Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-22
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 13274-7 CEN/TC 79

Македонски наслов

Респираторни заштитни направи - Методи за испитување - Дел 7: Определување на навлегување честички во филтер (идентичен со EN 13274-7:2008)

Англиски наслов

Respiratory protective devices - Methods of test - Part 7: Determination of particle filter penetration

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies the procedure for testing particle filter penetration for respiratory protective devices.

Технички комитети


ICSДиректива