Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-15
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 50465:2015/FprA1 CEN/CLC/JTC 17

Македонски наслов

Апарати на гас- Апарати за загревање на гас со горивни ќелии- Апарат за загревање на гас со горивни ќелии на номинално внесување на топлина помало или еднакво на 70 kW.

Англиски наслов

Gas appliances - Combined heat and power appliance of nominal heat input inferior or equal to 70 kW

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива