Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-04-22
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 13024-1 CEN/TC 129

Македонски наслов

Градежно стакло - Термички калено борсиликатно сигурносно стакло - Дел 1: Дефиниција и опис

Англиски наслов

Glass in building - Thermally toughened borosilicate safety glass - Part 1: Definition and description

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies tolerances, flatness, edgework, fragmentation and physical and mechanical characteristics of monolithic flat thermally toughened borosilicate safety glass for use in buildings. This standard deals exclusively with thermally toughened borosilicate safety glass manufactured by the horizontal toughening process. Other requirements, not specified in this document, can apply to thermally toughened borosilicate safety glass which is incorporated into assemblies, e.g. laminated glass or insulating glass units, or undergo an additional treatment, e.g. coating. The additional requirements are specified in the appropriate product standard. Thermally toughened borosilicate safety glass, in this case, does not lose its mechanical or thermal characteristics and its resistance to temperature differentials. Surface finished glasses (e.g. sandblasted, acid etched) after toughening are not covered by this document.

Технички комитети


ICSДиректива