Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 60317-0-8:2018 CLC/TC 55

Македонски наслов

Спецификации за посебни типови на жици за намотки - Дел 0-8: Намотка од полиестер-стакло-фибер, импрегнирана со лак или смола или неимпрегрирана, гола или лакирана правоаголна бакарна жица

Англиски наслов

Specifications for particular types of winding wires - Part 0-8: General requirements - Polyester glass fibre wound, resin or varnish impregnated or not impregnated, bare or enamelled rectangular copper wire

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.