Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN IEC 60947-7-4:2019 CLC/TC 121A

Македонски наслов

Нисконапонска расклопна опрема – Дел 7-2: Помошна опрема – РСВ крајни стегалки за бакарни спроводници

Англиски наслов

Low-voltage switchgear and controlgear - Part 7-4: Ancillary equipment - PCB terminal blocks for copper conductors

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.