Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN 61169-61:2018 CLC/SR 46F

Македонски наслов

Прибори за радио - фреквенции и коаксијални кабли - Дел 61:Секциска спецификација за RF коаксијални конектори со внатрешен дијаметар од 9.5 mm на надворешниот проводник со брзо заклучувачки спој, серии Q4.1-9.5

Англиски наслов

Radio-frequency connectors - Part 61: Sectional specification for RF coaxial connectors with 9.5mm inner diameter of outer conductor with quick lock coupling,series Q4.1-9.5

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICS

Не е додадена информација.

Директива

Не е додадена информација.