Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 13071-1 CEN/TC 183

Македонски наслов

Неподвижни садови за отпад до 5 000 l, кои се подигаат од горе и се празнат од дното - Дел 1: Општи барања

Англиски наслов

Stationary waste containers up to 5 000 l, top lifted and bottom emptied - Part 1: General requirements

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

The standard specifies requirements for stationary waste containers up to 5 000 l, top lifted bottom emptied for collection of solid non hazardous waste.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.