Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-05-30
Краj на гласање: 2018-07-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: HD 60364-7-718:2013/A12:2017 CLC/TC 64

Македонски наслов

Нисконапонски електрични инсталации - Дел 7-718: Барања за специјални инсталации или локации - Комунални објекти и работни места

Англиски наслов

Low-voltage electrical installations - Part 7-718: Requirements for special installations or locations - Communal facilities and workplaces

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.