Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.20 - јавна расправа по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-05-30
Краj на гласање: 2018-07-01

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 62054-21:2004/A1:2017/AC:2018-04 CLC/TC 13

Македонски наслов

Мерење на електричната енергија (наизменична струја) - Тарифирање и контрола на оптоварувањето - Дел 21: Посебни барања за временски прекинувачи

Англиски наслов

Electricity metering (AC) - Tariff and load control - Part 21: Particular requirements for time switches

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива