Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-16
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 10993-15 CEN/TC 206
Овој документ е идентичен со: ISO/DIS 10993-15 ISO/TC 194

Македонски наслов

Биолошка проценка на медицински помагала - Дел 15: Идентификација и квантификација на деградациски производи од метали и легури (ISO/DIS 10993-15:2018)

Англиски наслов

Biological evaluation of medical devices - Part 15: Identification and quantification of degradation products from metals and alloys (ISO/DIS 10993-15:2018)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива