Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-16
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 10642 CEN/TC 185
Овој документ е идентичен со: ISO/NP 10642 ISO/TC 2/SC 11

Македонски наслов

Завртки со вкопана глава и шестаголен отвор (ISO 10642:2018)

Англиски наслов

Fasteners - Hexagon socket countersunk head screws with reduced loadability (ISO/DIS 10642:2018)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.