Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-16
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 2638 ASD-STAN

Македонски наслов


Англиски наслов

Aerospace series - Aluminium alloy 2024 - - T3 - Extruded bar and section - 1,2 mm ≤ (a or D) ≤ 150 mm with coarse peripheral grain control

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This document specifies the requirements relating to: Aluminium alloy 2024 - - T3 Extruded bar and section 1,2 mm ≤ (a or D) ≤ 150 mm with coarse peripheral grain control for aerospace applications.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.