Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-16
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 2341:2018 ASD-STAN

Македонски наслов


Англиски наслов

Aerospace series - Aluminium and aluminium alloy - Square and rectangular extruded bars - Dimensions

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This standard specifies the characteristics of aluminium and aluminium alloy square and rectangular extruded bars, used in aerospace construction.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.