Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 13071-2 CEN/TC 183

Македонски наслов

Неподвижни садови за отпад до 5 000 l, кои се подигаат од горе и празнат од дното - Дел 2: Дополнителни барања за подземни или делумно подземни системи

Англиски наслов

Stationary waste containers up to 5 000 l, top lifted and bottom emptied - Part 2: Additional requirements for underground or partly underground systems

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

The standard specifies additional requirements for underground or partly underground systems, top lifted bottom emptied for collection of solid non hazardous waste in stationary waste containers up to 5 000 l.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.