Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-09-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: FprEN 61482-2:2018/FprAA:2018 CLC/TC 78

Македонски наслов

Работа под напон - Заштитна облека против термички опасности од електричен лак – Дел 2: Барања

Англиски наслов

Live working - Protective clothing against the thermal hazards of an electric arc - Part 2: Requirements

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива