Институт за стандардизација
на Република Северна Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: prEN ISO 29001 CEN/TC 12
Овој документ е идентичен со: ISO/DIS 29001 ISO/TC 67

Македонски наслов

Индустрии за нафта, петрохемија и природен гас - Сектор-специфични системи за менаџмент со квалитет - Барања за организациите кои доставуваат производи и услуги (ISO/TS 29001:2010)

Англиски наслов

Petroleum, petrochemical and natural gas industries - Sector-specific quality management systems - Requirements for product and service supply organizations (ISO/DIS 29001:2018)

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

Не е додадена информација.

Технички комитети


ICSДиректива

Не е додадена информација.