Институт за стандардизација
на Република Македонија
Пребарај во каталогот
Buy ISO Standards

 
Фаза: 40.60 - собрани коментари по Н МКС
Почеток на гласање: 2018-07-02
Краj на гласање:

Поврзани меѓународни стандарди
Овој документ е идентичен со: EN 1440:2016+A1:2018 CEN/TC 286

Македонски наслов

ТНГ опрема и додатоци - Други преносливи традиционални цилиндри за повторно полнење на течен нафтен гас (ТНГ) - Периодична инспекција

Англиски наслов

LPG equipment and accessories - Transportable refillable traditional welded and brazed steel Liquefied Petroleum Gas (LPG) cylinders - Periodic inspection

Гласајте и внесете коментар за овој проект

Доколку сакате да гласате и поднесете коментари за дадениот проект потребно е да се регистрирате на следниот линк: Мој профил

Подрачје на примена

Не е додадена информација.

Scope

This European Standard specifies procedures for the periodic inspection and testing, of transportable refillable LPG cylinders with a water capacity from 0,5 l up to and including 150 l. This European Standard is applicable to welded and brazed steel LPG cylinders with a specified minimum wall thickness designed according to EN 1442, EN 12807, EN 13322-1, or equivalent standard (e.g. national codes). This European Standard is intended to be applied to cylinders complying with RID/ADR (including pi marked cylinders) and also to existing non RID/ADR cylinder populations. NOTE The requirements of RID/ADR take precedence over those of this standard in the case of cylinders complying with that regulation, including pi marked cylinders. This European Standard does not apply to cylinders permanently installed in vehicles.

Технички комитети


ICSДиректива